Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

14/11/2023: Ομιλία του αποφοίτου του Τμήματος μας Δρ. Ν. Μαντσέλι (plasma physicist)

Την Τρίτη 14-11-2023 και ώρα 16.30, η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών καλείται να παρακολουθήσει την πολύ ενδιαφέρουσα βιωματική ομιλία του αποφοίτου του Ερευνητή Δρ. Ντονάλντι Μαντσέλι, στο πλαίσιο των ATHENA Alumni Talks.
ATHENA alumni talks aim to foster meaningful engagement and interaction between current students and alumni of any educational institution/organization participating in ATHENA. These talks allow alumni to share their experiences, insights, and expertise with the current student body.
Ο Δρ. Ντονάλντι Μαντσέλι, που σήμερα είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στη φυσική πλάσματος (plasma physicist), είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και απόφοιτος του ΠΜΣ “Lasers, Πλάσμα & Εφαρμογές” του Τμήματος και θα μιλήσει για το πως οι σπουδές του στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών τον βοήθησαν να συνεχίσει σε διδακτορικό επίπεδο στον τομέα της φυσικής πλάσματος στο University of Bordeaux – Centre Lasers Intenses et Applications laboratory in Bordeaux, France, ένα από τα πιο γνωστά κέντρα laser διεθνώς. Επίσης θα μιλήσει για την επίδραση της διεθνοποίησης των σπουδών του (κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του στο Τμήμα) στην ακαδημαϊκή πορεία που ακολούθησε.
Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom, αλλά προκειμένου να λάβετε το σύνδεσμο πρέπει να κάνετε εγγραφή στο σύνδεσμο: https://forms.gle/Fr6YsmdRRSbQ7WNr5.

Μετάβαση στο περιεχόμενο