Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

25 Μαι 2023: Διαδικτυακό Σεμινάριο “Δημιουργία Βιογραφικού και Προφίλ στο LinkedIn” από τη Google

Πέμπτη 25/05/2023, 10:30-12:00
Δημιουργία Βιογραφικού και Προφίλ στο LinkedIn (σεμινάριο για τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ)
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο κάθε φοιτητής/φοιτήτρια (i) θέτει στόχους, (ii) ανακαλύπτει τα δυνατά σημεία του/της, (iii) φτιάχνει τη δομή και το περιεχόμενο του βιογραφικού του/της, αλλά και (iv) δημιουργεί το προφίλ του/της στο LinkedIn.
Απαραίτητη η εγγραφή σας σε αυτό το σύνδεσμο
Με την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά Βεβαίωση Παρακολούθησης εντός εβδομάδας
H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση σε θέματα που αφορούν το Digital Marketing και τη Δημιουργία Βιογραφικού.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 10.30-12.00 σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης και του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών.
Επιπλέον αν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησης/εκπαίδευσης στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital Workshop και να επωφεληθείτε από την περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

Πρόσφατα