Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

22-23 Φεβ 2020: Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΕΛΜΕΠΑ στην Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων
το Σάββατο 22 Φεβ 2020 (18.00-21.00) και την Κυριακή 23 Φεβ 2020 (10.00-14.30)

Πρόγραμμα Διημερίδας

Αφίσα Διημερίδας

Πρόσκληση Διημερίδας

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Χανίων και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόμων του Δήμου Χανίων διοργανώνουν για έκτη (6η) συνεχή χρονιά τη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Ρωτώ και Μαθαίνω – Επιλογή Σπουδών & Επαγγέλματος”.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η διημερίδα “Ρωτώ και Μαθαίνω” έχει βιωματικό χαρακτήρα & απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους/νέες, και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών και απασχόλησης.
Οι νέοι θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και τις συνθήκες απασχόλησης, ώστε να πάρουν τις αποφάσεις που θεωρούν ότι τους ταιριάζουν καλύτερα, ως προς την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους διαδρομή.

Που και πότε:

H διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (18.00 έως 21.00) και την Κυριακή 23 Φεβρουρίου (10.00 έως 14.30).
Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο σκέλη:
Α) Εισηγήσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων και
Β) Ατομική ενημέρωση από τους εκπροσώπους των φορέων, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λύνουν τις απορίες τους, να πληροφορούνται για τα επαγγελματικά δικαιώματα, καθώς και τις τάσεις που διαμορφώνονται στη αγορά εργασίας, με  έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο.

Ελεύθερη Συμμετοχή

Μετάβαση στο περιεχόμενο