Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

30/05/2023: Γνωριμία με τη Φοιτητική Ομάδα “Επίκτητος” του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Τρίτη 30/5/2023, 15.00, Αίθουσα 5
Γνωριμία με την Φοιτητική Ομάδα “Επίκτητος”

Με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας και της εθελοντικής προσφοράς, την εξασφάλιση της βέλτιστης φοίτησης και της έγκαιρης αποφοίτησης, την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας, και την καλλιέργεια του πνεύματος και της τεχνολογίας, φοιτητές όλων των εξαμήνων του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών πήραν την πρωτοβουλία της δημιουργίας της Φοιτητικής Ομάδας “Επίκτητος”.
Τα μέλη της Φοιτητικής Ομάδας “Επίκτητος” οραματίζονται να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, εστιάζοντας και εμβαθύνοντας στο αντικείμενο των σπουδών μας, σε θέματα ηλεκτρονικής,  πληροφορικής, υπολογιστών, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών.
Μέσω καινοτόμων εργασιών, τα μέλη της Φοιτητικής Ομάδας “Επίκτητος” επιθυμούν να προκαλέσουν θετικές αλλαγές που θα ευνοήσουν την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και ολοένα μεγαλύτερη αναγνώριση του κλάδου και των σπουδών μας.

Προκειμένου η Ομάδα μας να μεγαλώσει, να αποκτήσει περισσότερα μέλη και να δράσει αποτελεσματικά και καταλυτικά, σας καλούμε την επόμενη Τρίτη 30/5/2023 και ώρα 15.00 στην αίθουσα 5, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τους στόχους της Ομάδας μας και να σας καλέσουμε να εγγραφείτε μαζικά σε αυτήν.

Σας περιμένουμε όλους στην 1η Ανοικτή Συνάντηση της Φοιτητικής Ομάδας “Επίκτητος” την Τρίτη 30/5/2023 και ώρα 15.00, στην αίθουσα 5.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκ μέρους της Ομάδας “Επίκτητος”
Εκτώρογλου Αναστάσιος:
6ktoroglou.anastasios@gmail.com
Ρήγας-Παπακωνσταντίνου Δημήτρης: dimitris296@gmail.com
Μενούνος Νικήτας: menounosnikitas@gmail.com
Χαλκίδης Τάσος: tasoshalk3000@gmail.com
Κερανάκης Μάριος-Ιούλιος: marioskeranos@gmail.com


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο