Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Έως 11/09/2024: Εγγραφή επιτυχόντων πρωτοετών έτους 2024 στο Τμήμα

Αγαπητές νέες φοιτήτριες, αγαπητοί νέοι φοιτητές,
με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας και σας ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή!
Σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή των επιτυχόντων:
1. των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024
2. της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις, και
3. τ
ης ειδικής κατηγορίας «Έλληνες Πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης»,
στο Τμήμα μας, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά όπως και για τις υπόλοιπες Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 έως και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

1o Βήμα:
Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2024 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση
 https://eregister.it.minedu.gov.gr/.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο σύνδεσμο: https://www.minedu.gov.gr/news/56288-30-08-23-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi.

2ο Βήμα:
Η προσκόμιση ή ταχυδρομική αποστολή των παρακάτω δικαιολογητικών των επιτυχόντων, όταν τα μαθήματα ξεκινήσουν είναι απαραίτητη:

Α) Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη (όχι επικυρωμένη) η αίτηση  της ηλεκτρονικής εγγραφής που έγινε στο Υπουργείο,
Β) Δύο φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας, και
Γ) Αντίγραφο (όχι επικυρωμένο) της αστυνομικής ταυτότητας.

3ο Βήμα:
Η γραμματεία θα αποστείλει τους ηλεκτρονικούς κωδικούς στο προσωπικό email των φοιτητών, μετά το πέρας της προθεσμίας εγγραφής των επιτυχόντων στην πλατφόρμα του Υπουργείου.
Με τους κωδικούς αυτούς ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τμήματος (π.χ. έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, έκδοση βεβαιώσεων για στρατολογική ή άλλη χρήση κλπ).

Χρήσιμες επιπλέον πληροφορίες:
+ Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2024-25, τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ ξεκινούν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.
+ Πληροφορίες για σίτιση και στέγαση παρέχονται στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Για οτιδήποτε αφορά το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα https://ee.hmu.gr και τη Γραμματεία μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο